Een Travellerspoint blog

A little Belgium in Spain

porque a todos nos gusta el chocolate

overcast 7 °C

!Hola!

Niet beseffende dat de supermarkt hier op zondag ook sluit (ze is anders tot 22u open, dus dan verwacht je dat niet) zaten we vandaag zonder eten, dus zijn ik en Franzi bij Martina gaan eten. Zoals al verteld woont zij in hetzelfde appartementenblok. Haar flatgenote is een 28-jarige Argentijnse lerares Spaans die tot ons groot genoegen verzot is op koken. Ik besloot voor het dessert te zorgen, mijn Côte d’Or melkchocolade en Lotus speculaas, meegebracht uit België! Ze vonden dat natuurlijk heerlijk.

Het was ook leuk om ons Spaans te kunnen oefenen met de Argentijnse (ik ben haar naam even kwijt). Ik probeer met Marti ook altijd Spaans te spreken, want zij spreekt beter Spaans dan Engels. Dat is alleen een probleem als we op stap zijn met de Turkse meisjes, die geen woord Spaans spreken. Dus zijn we bezig ze toch al wat basiskennis bij te brengen (het refrein van Danza Kuduro bijvoorbeeld ;)). De meesten hebben hier ook nog Spaans als vak, maar ik heb al mijn Spaans op school helaas/gelukkig al afgelegd.

’s Avonds zijn we weer naar de Mexicanen gegaan om een film te kijken, waar niet onverwacht niets van terechtkwam. Met zoveel interessante mensen om je heen heb je geen film nodig! We hebben in de plaats een spel gespeeld. Het was weer heel gezellig :)

Morgen de eerste dag school, 2 uurtjes “Recursos Culturales”. Benieuwd hoe dat hier allemaal in zijn werk gaat!

Besos!
Helen

Geplaatst door ElenaMaria 10:26 Gearchiveerd in Spanje

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint